Kulttuuri

Pro Sunilan konserttisarja jatkuu Kantolassa. Kymen Konservatorion opiskelijoista koostuva Trio ELO esittää tunnelmallista musiikkia rohkeilla yllätyksillä ryyditettynä.

Mikko Paasi palasi Tham Luangin luola-alueelle kuvausryhmän kanssa ensimmäistä kertaa pelastusoperaation jälkeen. Hannu Oksasen mukaan kuvausmatka Thaimaassa onnistui yli odotusten.

Sukeltaja-elokuva nähdään TV1:ssä 28.1..

 

Riikka Kronström-Johansson opettaa nuoria löytämään oman äänensä. Taiteen kautta oma persoona tulee esille, vaikka kuinka yrittäisi olla järkiolento.

Satu Yrjölä löysi unelmiensa paikan sattumalta, eikä voinut sitä enää unohtaa. Hän sanoo tekevänsä työtä sydämestään ja antavansa kaikkensa, mutta elämäntavaksi hän ei halua sitä kutsua.

Myös Kotkassa podettiin Kanadan-kuumetta 1950-luvulla, ja vielä seuraavallakin vuosikymmenellä suuntasivat monet perheet siirtolaisiksi. 

Juha Mynttinen oli vain puolen vuoden ikäinen, kun kotkalaisperhe saapui Torontoon 1955. Yksi syy siihen, että hänen vanhempansa Anja ja Kalevi Mynttinen päättivät lähteä, oli Kotkassa vallinnut pula perheasunnoista, vaikka jo voimakasta jälleenrakennusaikaa elettiinkin.

Karhulalainen muusikko tunnetaan muun muassa big band -kapellimestarina ja Rauhalan koulun musiikkiluokkien opettajana. Pellava soittaa tänään Kantola soi! -konsertissa Sunilassa.

Mainosta tässä!

Ota yhteys >

myynti@karhulalainen.fi