Marrasmukavaa vapaasti nautittavaksi

Kuvassa Bon Appétit (Hanna Puhakka (vas.), Heini Salopelto ja Thomas Pryke.

Marrasmukavaa tapahtumakokonaisuus on lastenkulttuurin riemua ja esitystoiminnan rikastamista.

Marrasmukavaa tapahtumakokonaisuuden tavoitteena on lastenkulttuurin esillä pitäminen sekä lapsille ja lapsiperheille suunnatun esitystoiminnan rikastaminen ja lastenkulttuurin moninaisuuden esittely. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki ”vauvasta vaariin” eli eri ikäpolvia yhdistävää toimintaa. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy. Tekijät toivovat, että ilmaisesitykset mahdollistavat kulttuurikokemuksia mahdollisimman laajalle yleisölle. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa ja näin levitetään tietoa lasten harrastusmahdollisuuksista paikkakunnalla. Neljä esityksistä on Nelosteatterilla (Satamakatu 4, Kotka), mutta viimeinen, kirjaston kanssa yhteistyössä järjestettävä Matkalla jouluun -konsertti on Kotkan pääkirjastossa.

Tapahtumat:

Lauantaina 5.11.2022 klo 15
SELLOT JA LORUT TARINOIVAT:
KSMO:n sellonsoiton opettajan Baiba Anderssonin oppilaiden iloisten esitysten välissä Teatteriryhmä Kimaran runoja ja loruja

Klovneriaa, olkaa hyvä
Fyysinen teatteri Vinhamassa tarjoilee hauskan illallistuokion Bon Appetit, klovneina Thomas Pryke, Hanna Puhakka ja Heini Salopelto.

Lauantaina 12.11. 2022 klo 15
Lastenmusiikkiorkesteri Jee Jeen konsertti Hei me lauletaan ja leikitään!
Yhtye esittää sadunomaisen kokonaisuuden täynnä omia sävellyksiä: leikkilauluja, tanssilauluja, rentoutuslauluja, rytmileikkejä. Orkesterissa musisoivat ja laulavat Eeva Sjöblom, Jouni Sjöblom, Juha Vanhatalo, Olli-Pekka Rämä ja Veikko Korppila.

Lauantaina 19.11.2022 klo 15
Kotkan Nuoret Jouset
Ryhmä- ja sooloesityksiä, jousisoittimien esittelyä. Viulistien ja ryhmien ohjaus Eija Vilkki. Säestys Alexei Kalatchev, piano
Marrasmukavaa -konsertti Vauvasta vaariin
Viuluryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin ja ohjelmisto on laaja sisältäen niin kansanmusiikkia, viihdemusiikkia, musikaalisävelmiä, lastenlauluja kuin perinteistä klassista ohjelmistoa.

Lauantaina 26.11.2022 klo 15
Kotkan yksityisen musiikkileikkikoulun Muskatin muskarilaiset juhlatunnelmissa: Linnassa juhlitaan!
Teatteriryhmä Kimaran iloitteleva, hassutteleva esitys Ketarat pitkin ketoa
Lauantaina 3.12.2022 klo 11 Kotkan pääkirjaston ala-aulassa
Lastenmusiikkiyhtye MusKatit ja Teatteriryhmä Kimara Matkalla jouluun

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!