Mielipidekirjoitus

Osuuspankkitoiminta on samankaltaista kuin osuuskauppatoiminta. Muistaakseni Osuuskauppa Suur-Savon kukoistukseen nostanut toimitusjohtaja sanoi joitakin vuosia sitten, että pienempien paikkakuntien kaupat voidaan pitää auki sen ansiosta, että osuuskauppa menestyy suurimmissa taajamissa.

Ei, me emme halua kieltää metsähakkuita, mutta haluamme pitää ne ennallaan ja suosimme uusien taimien istutusta kaadetun metsän tilalle.

Väitän, että kaikkien toimijoiden yhteinen ja pitkäjänteinen työ seudun kehittämiseksi tulee tuottamaan tulosta, ja että trendit ovat kääntymässä.

Hoitokotien ja vanhusten hoidon valvontajärjestelmät ovat riittävät, kunhan annetaan hoitajille ja omaisille mahdollisuus tuoda epäkohdat esiin. Epäkohtia esiintuovien oikeusturvan parantaminen on paitsi tarpeellinen, myös välttämätön.

Teatterilla ei ole minun mielestäni sitä strategista arvoa täällä, mitä päätöksenteon ja vaikuttavuuden kannalta tulisi olla ja mielestäni tähän on syynä se, että teatteri on joskus yhtiöitetty.

Kuitenkin vuosi 1918 nähdään julkisuudessa niin voimakkaasti punakapinallisten uhriutumisena, että maamme vapaustaistelu ja kansakunnan yhtenäisyyspyrkimykset jäävät tuon kärsimystien varjoon. Se on iso, arvopohjainen harhavalinta.

Suomi haltuun! Vesa Levonen satasella eduskuntaan! Vaalit 2019