Lukijalta: Poliitikkojen on ajettava kotikaupungin etua

karhulalainen
Julkaistu: 18.04.2019 - 10:32

Luin Häkämiehen kirjoituksen Karhulalainen-lehdestä 10.4. Olen ihmetellyt samaa asiaa jo pitemmän aikaa. Missä ovat Kotka alueen kansanedustajat? Eipä ole Paatero eikä Eerola paljon loistanut.  Annetaanko tällaisen satamakaupungin kuihtua ja nuorison paeta muualle työn perässä?  Alueelta valittujen poliitikkojen luulisi ajavan kotikaupunkinsa etuja varsinkin, kun molemmat heistä ovat myös kuntapolitiikassa.

Kantasataman suunnittelussakin ja riitelyssä tuntuu menevän jo yhtä kauan kuin ns. Iisakin kirkon rakentamisessa. Aika näyttää kuinka siinäkin käy.

Muutama vuosikymmen sitten Kotkassa oli laajasti erilaista työllistävää teollisuutta, joka nyt on lähes tai täysin häipynyt. Kotkan päättäjät voisivat vilkuilla peiliin. 

Kansan valitsemien poliitikkojen tärkein tehtävä on luoda pelisäännöt ja pohja yrityksille, jotka siten pystyvät työllistämään. Jos yritykset lähtevät, eikä uutta tule tilalle syy, on yksiselitteisesti päättämään valittujen poliitikkojen. Myös eduskuntaan kannattaisi valita sellaisia ihmisiä, puolueesta riippumatta, joilla on oma tahto ja varsinkin tahto ajaa kotipaikkakunnan etua.  Paaterokin lupaa ajaa koko Suomea turvalliseksi, ja näin EU-rahat menee taatusti alueille, joiden edustajat ajavat alueensa etua.  Kannattaisi luvata kotkalaisille työtä ja parempaa elämää.

RAIMO NORRBACKA

Helsinki

40 v. Kotkassa kesäasukkaana ollut

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy