Urheilu

Urheiluseura Kymin Alussa on revennyt sukupolvien välinen kuilu. Seuran nykyisen johdon ja seurassa vuosikymmeniä toimineiden jäsenten näkemykset seuran asioiden hoitamisesta ovat ajautuneet parin viime vuoden aikana jyrkkään ristiriitaan.

Seuran nykyinen hallitus on tehnyt toimintavoissa uudistuksia, jotka vanhemman jäsenistön mielestä ovat vastoin seuran sääntöjä. Myös seuran historialliset perustukset natisevat, sillä nykyjohto haluaa irrottaa Kymin Alun TUL:sta, jota perustamassa seura sata vuotta sitten oli.

 

 

Kymin Palloilijat nousi kolmoseen, itsenäistyi ja aloitti hyvän tekemisen. Pihlajalinna lähti kumppaniksi.

Kilpailuhenkisyys ei ole koskaan ollut Kymin Palloilijoiden toiminnan ajurina. Joukkueen nousu kolmessa vuodessa kuudennesta divisioonasta ensi kaudeksi kolmanteen onkin tullut ikään kuin bonuksena ”kaikki pelaa” -ajatuksen, hauskanpidon ja hyväntekeväisyyden lomassa.

Puolustaja Riikka Järvinen antaa näyttöjä Espoon Bluesin liigajoukkueessa. Kiekkoilijaksi Riikka on kasvanut titaanipoikien kanssa.

Autosalpa tukee Peli-Karhujen naisjoukkuetta. Vastineeksi se saa muun muassa koripallotapahtuman asiakkailleen.

Juho Luukkonen toivoo pystyvänsä auttamaan pulassa olevaa kasvattajaseuransa. 24-vuotias laituri näkisi mielellään uusia omia junioreita edustusjoukkueessa.

Pakolaisena Iranissa kovia kokenut 22-vuotias Hassib Fowad Rezai on saanut Suomelta paljon kansalaisuuden lisäksi.

Mainosta tässä!

Ota yhteys >

myynti@karhulalainen.fi