Urheilu

Tuore Kouvolan Kouvojen hopeamitalisti Severi Kaukiainen on viettämässä hyvin ansaitsemaansa lomaa perheensä luona Karhulan Rauhalassa.

Mäntykankaalla asuva Jani Lindström, 44, on harrastanut frisbeegolfia seitsemän vuotta. Rakkaus lajiin syttyi ensi silmäyksellä.

Ylänummen vauhtihirmun kunnon pitäisi olla kohdillaan. Talviharjoittelu on sujunut hyvin. Ruotsin Solvallaankin on kutsu, mutta Ville Korjus empii rankkaa reissua.

Peli-Karhujen Suomen mestarit järjestivät perinteiset kultajuhlat Karhulan torilla lauantaina. Kesäinen sää houkutteli torille monisatapäisen yleisön, jonka joukossa oli kymmeniä Pekan tyttöjunioreja viestittämässä, että karhulalaisen naiskoripalloilun tulevaisuus on taattu. Tilaisuuden musiikkiesityksistä vastasi duo Ella Tepponen ja Teemu Seppälä. Katso lisää kuvia kultajuhlista.

Popinniemen Iskun kasvatti Anni Aalto on toiminut kansainvälisissä tehtävissä jo yli 10 vuotta. Vain aikauisten arvokisat puuttuvat ansiolistalta - toistaiseksi.

Popinniemen Ponnistuksen historia kertoo vahvasta työväen urheiluaatteesta. Tänä päivänä PoPon kahvila on Karhulan torin sydän.