Luukkonen jatkaa Titaaneissa

karhulalainen
Julkaistu: 31.10.2018 - 09:37

Titaanit vahvistaa entisestään hyökkäyskalustoaan, kun punanutussa seitsemän edeltävän kauden aikana esiintynyt Juho Luukkonen on piirtänyt puumerkkinsä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Kotkalaisjoukkueen päävalmentaja Marko Oksanen on erittäin tyytyväinen saadessaan Luukkosen jälleen pelaavaan kokoonpanoon. Tähän mennessä 23-vuotias laitahyökkääjä on tehnyt Titaanien paidassa 114 ottelussa yhteensä 89 (43+46) tehopistettä.

– Luukkonen tuo tullessaan valtavan määrän energiaa ja työmoraalia mukanaan joukkueeseen. Hän on sopiva oleva yhdistelmä ilkeyttä, likaisen työn sekä tehopisteiden tekijää, Oksanen toteaa.

– Kun hyppäsin takaisin valmennuspuuhiin, Juke oli yksi tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista, jonka halusin ehdottomasti mukaan joukkueeseeni ja olen erittäin hyvilläni saadessani hänet jälleen käyttööni.

Luukkosen ohella myös toinenkin pelimies on pistänyt nimensä Suomi-sarjasopimukseen, sillä kotkalaisten mukana kaksi edeltävää viikkoa harjoitellut sekä viime viikonloppuna punanutussa debytoinut Santeri Suikkanen jatkaa Titaaneissa kuluvan kauden loppuun asti.

Titaanipiiskuri Oksanen näkee Suikkasessa, 22, piilevän suuren potentiaalin olevan realisoitavissa korkojen kera, kunhan isokokoinen laitahyökkääjä saa lisää harjoitusjäätä sekä ennen kaikkea pelejä vyölleen.

– Suikkasella oli alla pitkä pelitauko takanaan tullessaan testattavaksemme ja se hieman näkyi kaverin otteista niin FPS- kuin Raahe-Kiekko-otteluissa, mutta samalla saimme myös viitteitä siitä valtavasta potentiaalista, joka hänessä piilee, Oksanen kommentoi.

– Sunen saadessa lisää yhteisiä kokemuksia joukkueen kanssa, on hän sellainen pelaaja, jolta voi odottaa jatkossa erittäin paljon positiivisia tekoja kaukalon puolella.
Juhlatunnelmaa

Luukkonen ja Suikkanen nähdään Titaanien riveissä tänään keskiviikkona miteltävässä Suomi-sarjan runkosarjan kotiottelussa, jossa punanutut kohtaavat kello 18.30 ”paikallisvastustajansa” Porvoon Huntersin.

Kamppailu on samalla Kymenlaakson Sähkön 100-juhlaottelu, jonka myötä KSOY Areenalle askeleensa illalla suuntaaville on tarjolla sekä ilmainen sisäänpääsy että pullakahvit 500 ensimmäiselle paikalle saapuvalle katsojalle.

 

 

 

Kotkan Lihamestarit toivottaa aurinkoista pääsiäistä!

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy