Uutinen

Karhulalainen-lehden päätoimittaja vaihtuu. Tänään 11.12. ilmestynyt lehden numero (13/2019) on viimeinen, jonka päätoimittajana toimii Eija Anttila.

Muutos on seurausta siitä, että Karhulan Liikkeenharjoittajat ry:n ja Kymenlaakson Pressipalvelu Oy:n välinen Karhulalaisen julkaisusopimus on uusittu. Karhulan liikkeenharjoittajat ry sanoi alkuperäisen, huhtikuussa 2018 solmitun sopimuksen irti alkusyksystä. Neuvottelujen jälkeen syntynyt uusi sopimus tulee voimaan vuodenvaihteessa.

Kymenlaakson Pressipalvelu jatkaa Karhulalaisen kustantajana ja sisällön tuottajana.

Pitkän linjan yrittäjä Pia Kokkomäki elää unelmaansa Juurikorven puodissaan – pienesti mutta aidosti.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia järjestetään tänä jouluna jo 47. kerran. Ympäri Suomen järjestetään tuhansia laulutilaisuuksia.

Kotka-Kymin seurakunnassakin on kolmisenkymmentä mahdollisuutta päästä laulamaan.

Kotka-Kymin seurakunnassa tehdään mittavia muutoksia kiinteistömassaan. Muun muassa Sunilan seurakuntatalosta aiotaan luopua.

Kaupunginhallitus käsittelee tänään kuntalaisaloitetta kaupungin yhtiöiden toiminnan julkisuudesta. Kotka seuraa lainsäädännön kehittymistä ja kannustaa omistamiaan yhtiöitä huolehtimaan asiallisen ja ajankohtaisen tiedon saatavilla olosta myös kuntalaisille.

Käsityö on elämäntapa. Merja Koskenkorvan Kissanviiksi ja Jana Tarhalan Lankakaappi ovat paitsi myymälöitä myös kokoontumispaikkoja samanhenkisille.