Kantola soi! avaa tapahtumien syksyn

karhulalainen
Julkaistu: 20.10.2019 - 13:11
Sunilan Kantolassa on syksyn aikana monenmoista kulttuuritarjontaa.

Kantola soi! -konserttisarja jatkuu Sunilan Kantolassa laulu- ja viulumusiikin konsertilla tiistaina 29.10. Perinteeksi muodostunut konserttipäivä on muuttunut nyt tiistaiksi ja alkamisaikakin tuntia myöhäisemmäksi eli kello 19.

Elämälle! – laulu- ja viulumusiikin konsertissa esiintyvät karhulalaislähtöinen, Suomen kansallisoopperassa työskentelevä baritoni Olli Tuovinen, kotkalaislähtöinen viulusti Essi Höglund ja kotkalainen pianisti Esa Ylönen.

Essi Höglund esittää Ylösen säestyksellä muun muassa Mozartia. Olli Tuovisen ohjelmistossa on ainakin Merikannon, Kilpisen ja Verdin lauluja.

Samantyyppinen konsertti kuultiin viime kesänä Kiviniemen kartanossa Pyhtäällä, jossa Tuovisen ja Ylösen kumppanina oli viulisti Kaisa Ivars.

Konsertin järjestää Pro Sunila -yhdistys. Lippuja voi varata 044 244 7702.

Kantola soi! -konsertti on Kantolan syystapahtumien avaus. Marraskuun 16.päivänä Kantolassa avautuu Moision taide- ja pitokartanon itsenäisyyspäivään saakka kestävä taidenäyttely. Näyttelyyn on tulossa parinkymmenen nykytaiteilijan teoksia, maalauksia ja veistoksia.

Heti Moision näyttelyn jälkeen Kantolassa avautuu Pro Sunilan järjestämä Kantolan joulumaa -tapahtuma ja tonttunäyttely. Noin tuhat tonttua sisältävä näyttely perustuu Maritta ja Risto Pellavan kokoelmaan.

Tonttujen lisäksi Kantolassa on paljon muutakin nähtävää 10.-15.12. kestävän Joulumaa-tapahtuman aikana: musiikkia, teatteria, runoutta. Viikko huipentuu sunnuntaina 15.12. jolloin ohjelmaa on koko perheelle: joulupukki, Hembölen eläimet, myyjäiset, kahvila ja tietysti tonttunäyttely, joka on esillä varsinaisen tapahtumaviikon jälkeenkin aina 29.12. saakka.

 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy