Kantolan Joulussa kransseja ja elokuvia

karhulalainen
Julkaistu: 10.12.2019 - 10:50
Kantolan Joulu jatkuu koko loppuviikon.

Pro Sunila-yhdistyksen järjestämä Kantolan Joulu -tapahtumassa on vuorossa tänään torstaina kranssien tekoa ja vanhojen Karhula-aiheisten dokumenttielokuvien katselua.  Kranssien tekemistä ohjaa Puutarhalinnan yrittäjä Tintti Siik. Vanhat dokumenttielokuvat ovat Leo Märkälän laajasta tuotannosta. Aivan kaikki eivät ole hänen itsensä kuvaamia.T

Tapahtumaviikon aikana Sunilan tehtaan johtajan entisessä edustusasunnossa Kantolassa on ohjelmaa kaikenikäisille, Maritta Pellavan tonttunäyttely sekä Liisa Mäkelän luontoaiheisten maalausten näyttely.

Perjantaina kello 18 Teatteriryhmä Kimara esittää Reijo Paukun runoihin perustuvan Marmorimiehen.

Lauantai alkaa kello Tarja Karellin suomalaisiin kansansatuihin perustuvalla nukkenäytelmällä Suuri rukkanen, jonka jälkeen Karell ohjaa vielä perinneleikkejä. Kantolan pihalle puolestaan tulee Kymenlaakson Hali-Bernit -yhdistyksen koiria halattaviksi ja rapsutettaviksi. Halukkaat pääsevät myös pienelle koira-ajelulle pientä maksua vastaan. Lauantaina alkavat myös myyjäiset.

Sunnuntaina kello 14 Kantolan Joulu huipentuu koko perheen tapahtumaan, jossa mukana ovat muun muassa Hembölen eläimet ja tietysti joulupukki, joka ottaa vastaan lasten lahjatoiveita rantasaunan tuvassa. Virolaissyntyinen trubaduuri Kerli Puusepp esiintyy myös.. Myyjäiset jatkuvat sunnuntaina.

Kantolan Joulu on avoinna ti-pe 18-21, la 10-13 ja su 14-17. Joka päivä on avoinna myös kahvio. Tapahtuma on muuten maksuton, mutta Marmorimieheen on 10 euron pääsymaksu. Esitys kestää vajaan tunnin.

 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy