Kantolan kevät pyörähtää käyntiin

Käyttäjän Eija Anttila kuva Eija Anttila
Julkaistu: 16.01.2019 - 16:25
Trio ELOssa esiintyvät Emma Häyhä, Luukas Viskari ja kuvasta puuttuva Oskari Rönkkö.

Kantola soi! -konserttisarja Sunilan Kantolassa jatkuu rohkeasti nuorten muusikoiden konsertilla torstaina 31.1. Ääneen pääsevät Kymen Konservatoriossa kolmatta eli viimeistä vuotta opiskelevat Emma Häyhä, Luukas Viskari ja Oskari Rönkkö, joiden etunimien ensimmäisistä kirjaimista muodostuu yhtyeen nimi Trio ELO.

Laulaja Emma Häyhä ja kitaristi Luukas Viskari ovat esiintyneet paljon duonakin. Kun mukaan halutaan enemmän rytmiä ja syvyyttä, mukaan tulee Oskari Rönkkö, jonka soittimena on cajon-rumpu.

Trio ELO lupaa esittää tunnelmallista, rauhallista musiikkia, mutta rohkeita yllätyksiäkin mukana on.

- Musiikkimme on helppoa kuunneltavaa, sanoo Emma Häyhä.

Ohjelmassa on muun muassa J.Karjalaisen, Reino Nordinin, Stingin, Adelen, Norah Jonesin, Queenin ja The Carpentersin tunnetuksi tekemää musiikkia.

Pro Sunila -yhdistyksen järjestämän Kantola soi! -konserttisarjan seuraava osa on 28.2. jolloin vuorossa on tunnettuja ooppera-, operetti- ja musikaalisävelmiä. Rakkauden lumoissa laulavat Riikka ja Riku Pelo, joita säestää kotkalainen luottopianisti Esa Ylönen.

Maaliskuun 28. päivänä Kantolan estradin valloittaa JTG eli Jari Teilas Group. Rohkeuden ja rakkauden jälkeen vuorossa täytyy olla jotain reilua.

Lippujen ennaakkovaraukset numerosta 044 244 7702. Liput 15 euroa sisältävät väliaikatarjoilun.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy