Opetustoimenjohtaja Juha Henriksson jää eläkkeelle

karhulalainen
Julkaistu: 08.03.2019 - 11:05
Opetustoimenjohtaja Juha Henriksson keskusteli henkilöstöjohtaja Minna Uusitalon kanssa valtuuston kokouksessa, jossa päätettiin palveluiden leikkauksista.

Kotka saa piakkoin kulttuurijohtajan lisäksi myös uuden opetustoimenjohtajan. Viran nykyinen haltija Juha Henriksson jää eläkkeelle 1.11.2019 alkaen. Henriksson jää pitämään lomiaan jo elokuussa 2019, joten virkaan valitun on mahdollista aloittaa viransijaisena jo ennen viran avoimeksi tuloa.

Kotkan kaupunginhallitus julistanee viran haettavaksi maanantaisessa kokouksessaan. Opetustoimenjohtajan virka on kaupungin toimintojen kannalta keskeinen ja sen takia pidetään tärkeänä, että uuden opetustoimenjohtajan valintamenettelyyn lähdetään mahdollisimman varhain.

Opetustoimenjohtajan viran kelpoisuusvaatimukset ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja peruskoulun tai lukion opettajan kelpoisuus, perehtyneisyys lukiokoulutukseen, käytännön kokemus opetustyöstä, johtamiskokemus peruskoulun tai lukion rehtorina toimimisesta sekä kokemus kunnallishallinnosta.

Tehtävässä on luettu eduksi johtamisessa suoritetut korkeakouluopinnot, talousosaaminen sekä kansalaisopistotoiminnan hallinnoinnin tuntemus. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Kotkan Lihamestarit toivottaa aurinkoista pääsiäistä!

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy