Taavi Vartiasta vetoapua Kyminlinnan kesäteatteriin

karhulalainen
Julkaistu: 06.07.2019 - 10:51
Minna Lindberg ja Taavi Vartia ovat iloisia yhteistyön syntymisestä.

Karhulan työväennäyttämö ja Taavi Vartia Tuotannot Oy ovat tehneet sopimuksen yhteistyöstä koskien Kyminlinnan kesäteatteria.

KTN:n kannatusyhdistyksen puheenjohtajan Minna Lindbergin mukaan Taavi Vartia on Nurmijärvellä kohottanut sikäläisen kesäteatterin matkailuvaltiksi.

- Hänellä on monella muullakin saralla vahvat näytöt alueellisen näkyvyyden tuomisesta, Lindberg sanoo.

- Tavoitteemme on, että Karhulan työväennäyttämö ja Kyminlinnan kesäteatteri voi omalta osaltaan vahvistaa koko Kymenlaakson matkailua ja näkyvyyttä. Sopimus yhteistyöstä tukee aivan varmasti tätä tavoitetta.

 

Tarkoituksena on toteuttaa useamman kesän yhteistyö. Kesälle 2020 Vartia tuo yleisömenestykseksi nousseen hittinäytelmän, jonka hän aiemmin on ohjannut Taaborin kesäteatteriin. Näytelmästä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

Taavi Vartia on iloinen, että yhteistyö Kyminlinnan kesäteatterin kanssa syntyi.

- Kotka on minulle monin tavoin tärkeä, se kuuluu niin kiinteästi historiaani, kun urani ja elämäni kannalta merkittävässä vaiheessa ohjasin täällä TV-sarjan Pertsan ja Kilun uudet seikkailut 1999-2000. Nyt olen monellakin tavalla ankkuroitumassa tälle seudulle, Vartia sanoo.

Vartia ohjaa parhaillaan mittavaa tv-sarjaa Kevyttä yläpilveä. Hänen edellisiä näkyviä töitään ovat muun muassa Keisari Aarnio (yhdessä JP Siilin kanssa), Syke-draamasarjan kaudet 3 ja 5, Downshiftaajat, ja kaksi viimeisintä Rölli -elokuvaa sekä Lomasankarit -elokuva.

 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy