Yrittäjyys

Annemaija Ruuska-Pulkkinen kehottaa ottamaan lempeitä askelia kohti iloa ja myötätuntoa. Hänen joogatunneillaan Tavoitteena on oppia vähitellen tuntemaan itseään: kuuntelemaan kehoa, etsimään rajoja, sitä milloin voi vielä pinnistellä, milloin on aika hellittää.

 

Biolannoitteen valmistus alkaa vajaan kolmen kuukauden kuluttua. Jari Järvisen keksintö voi mullistaa lannoitemarkkinat. Se hyödyntää suomalaisen metsäteollisuuden jätesivuvirtoja. Viljelykokeissa BioA-lannoite on osoittautunut kemiallisten lannoitteiden veroiseksi, eikä maksakaan enempää. BioA-lannoite vähentää ympäristörasitusta merkittävästi.

Anna ja Kimmo Parosen liike myy laatua. Asiakkaita käy ympäri Etelä-Suomea.

Karhulan teollisuuspuistossa toimiva Eagle Filters on romahtanut kolmesti ja palanut kerran. Siitä huolimatta se on markkinajohtaja.

Jari Laineen mukaan haasteellisinta on tehdä samaan aikaan sekä varsinaista työtä että yrityksen paperihommia.

Kahden naisen monipuolisesta osaamisesta syntyi uuden kahvila-ravintolan konsepti. Alusta asti naisille oli selvää, että pelkän kahvilan varaan heidän ei kannata jättäytyä. Kahvilaunelman ”sivutuotteeksi” syntynyt lounasruoka on ainakin alkuvaiheessa osoittautunut jopa päätuotteeksi.

Mainosta tässä!

Ota yhteys >

myynti@karhulalainen.fi