Villapuoti avasi uusissa tiloissa

Käyttäjän Eija Anttila kuva Eija Anttila
Julkaistu: 02.03.2019 - 11:43
Pirjo Koverola ja Kari Väisänen ovat tyytyväisä uusiin tiloihin. Kuva on otettu ennen avajaisia, jolloin asettelu oli vielä kesken.

Kauppakeskus Pasaatissa tutuksi tullut Villapuoti avasi varastomyymälän Karhulassa, Kyyhkylänkujalla. Villapuodin omistaja Karhuvuoren terveyspalvelut osti kiinteistön, jossa aiemmin ovat toimineet muun muassa Robinhood ja Tokmanni. Pari viime vuotta tilat ovat olleet tyhjillään.

Asiakkaiden mielessä villa mielletään vahvasti sesonkituotteeksi. Villapuodin toisen omistajan Kari Väisäsen mukaan sesonkituotteet ja kauppakeskuksen korkea vuokrataso on yrittäjän kannalta vaikea yhtälö. Pasaatissa Villapuoti onkin toiminut pop up -periaatteella talviaikaan.

Kiinasta ei tavaraa

Uusissa tiloissaan Villapuoti toimii ympärivuotisesti. Tilaa lampaan taljoille ja muille villatuotteille (peitot, matot, istuinpäälliset, takit, liivit, hatut, käsineet, sukat, tossut) on reilusti.

Kari Väisänen perusti Villapuodin kymmenisen vuotta sitten. Välillä omistus oli pari vuotta Espoossa, mutta Väisänen hankki Villapuodin takaisin Pirjo Korvelan tullessa toiseksi omistajaksi.

Koverola kertoo mielellään villatuotteiden hyvistä ominaisuuksista. Villa pystyy mukautumaan olosuhteiden mukaan: se lämmittää, mutta myös sitoo kosteutta.

- Villatäytteinen peitto puuvillapäällysteellä onkin eniten myyty tuotteemme, Koverola sanoo.

Villapuodin tuotteet tulevat Suomessa kahdelta jalostajalta, Lavialta ja Mikkelistä, sekä Euroopasta.

- Sellainen periaate meillä on, että Kiinasta emme osta, Väisänen sanoo.

Verkossa ja messuilla

Varastomyymälän lisäksi Villapuoti palvelee verkkokauppana (zafira.fi). Villapuoti on ahkerasti esillä erilaisilla messuilla ja muissa tapahtumissa. Porin asuntomessuilla viime vuonna se valittiin parhaimmaksi näytteilleasettajaksi. Tuleva kesänä mennään Kouvolaan.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi artikkelia

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy