Santalahti Resort & Bistrolle uusi operatiivinen johtaja

Erityisesti viimevuosina voimakkaasti kehittynyt Santalahti Resortin operatiiviseksi johtajaksi on kiinnitetty Kotkan Kauppatien entinen toiminnanjohtaja Samuli Kansa. Tehtävässään hän tulee osaltaan vastaamaan viiden tähden resortin palveluista sekä kehittämisestä.

Kansalla on vahva kokemus kaupallisten liiketoimintojen johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, tapahtumatuottamisesta sekä omaa monipuolisen sekä innovatiivisen otteen liiketoimintojen kehitystoiminnoista, Santalahti Resortia jo 31-vuotta yrittäjinä ansiokkaasti vetäneet Katriina Halles-Markkola ja Jukka Markkola iloitsevat. Kansa aloittaa tehtävässä lokakuun puolivälissä.

Tavoitteena Kansan myötä on vahvistaa Santalahti Resortin asemaa tunnettuna, elämyksellisenä ja erittäin laadukkaana matkailu, majoitus- ruoka- ja juomatuote kohteena.Olemme jo vuosia vieneet voimakkaasti Santalahti Resortia eteenpäin laatu edellä ja vuosien varrella Santalahdesta onkin muodostunut kansallisesti sekä kansainvälisesti tunnettu matkailukohde. Viimeisimpinä avatut elämykselliset Santa Glass Villat ovat saaneet erityishuomiota trendikkäästä luksusmatkailusta ja majoittumisesta kiinnostuneilta. Kesäksi avattu Bistro Santalahti saavutti heti ensimmäisenä kesänä huiman suosion. Bistron livemusiikki- ja stand up illat olivat erittäin suosittuja ja näiden lisäksi resortin ruoka- sekä juomatuotteet ovat nousseet matkailijoiden sekä paikallisten suosioon.  Katriina ja Jukka kertovat.

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!