Hyvinvointialueiden valmisteluun liittyvä ministereiden aluekierros saapuu Kymenlaaksoon 11.11.2021

Hyvinvointialueiden valmisteluun liittyvä aluekierros järjestetään 19.10.-17.11.2021 hybriditapahtumina. Kierroksella ovat mukana sote-ministerityöryhmän ministerit Krista Kiuru, Sirpa Paatero, Hanna

Sarkkinen, Thomas Blomqvist, Antti Kaikkonen ja Annika Saarikko sekä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön virkahenkilöt. Ministerit ja virkahenkilöt vierailevat kaikilla hyvinvointialueilla ja Helsingin kaupungissa. Kymenlaaksoon saapuvat ministerit varmistuvat lähempänä ajankohtaa.

Aluekierroksen tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa ja keskustella sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen sisällöistä sekä toimeenpanosta hyvinvointialueilla. Tilaisuuksien aiheena on myös tammikuussa ensimmäistä kertaa järjestettävät aluevaalit.

Kymenlaaksossa aluekierroksen tilaisuus järjestetään Kotkassa 11.11.2021 klo 11.30-13.30. Aluekierros on suunnattu hyvinvointialueiden kuntien edustajille, sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen paikallisille toimijoille sekä median edustajille. Lisäksi kaikilla asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus seurata tilaisuutta sosiaali- ja terveysministeriön Youtube-kanavalla.

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!