Kotka – Hamina – Pyhtää -alueen joukkoliikenteen kysely avattu

Kotkan seudun joukkoliikenteestä on avattu kysely, joka on tarkoitettu kaikille seudun paikallisliikennettä, eli Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueen sisäistä liikennettä käyttäville sekä muille asiasta kiinnostuneille alueen asukkaille.
–Toivomme, että mahdollisimman moni alueen paikallisliikennettä käyttävä vastaisi kyselyyn, jolloin voimme parhaiten hyödyntää vastauksia uudistusten suunnittelussa, kertoi Kotkan kaupungin joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen.
–Kannustamme myös niitä vastaamaan, jotka eivät syystä tai toisesta tällä hetkellä käytä alueen paikallisliikennettä. Nämä vastaukset ovat erityisen arvokkaita, jotta saisimme kehitettyä joukkoliikennettä palvelemaan entistä useampaa seudun asukasta.

Kysely on auki 13.– 30.4. ja siihen voi vastata sekä netti- että paperilomakkeella. Viime vuosina kysely on ollut vain sähköisessä muodossa. Edellinen kysely toteutettiin keväällä 2020.
–Pyrimme saamaan kyselyyn mahdollisimman kattavasti vastauksia, ja paperilomakevaihtoehdon lisääminen oli yksi keino tässä tavoitteessa, Partanen valotti.

Kyselyyn pääsee osoitteesta www.kotkanaikataulut.fi/kysely. Kyselylinkki löytyy myös esimerkiksi kuntien kotisivujen ajankohtaisuutisista. Busseissa ja palvelupisteissä on esillä myös kyselyyn suoraan vievä QR-koodi.
Paperilomakkeita on saatavissa busseissa sekä Waltti-palvelupisteissä, joita ovat Kotkan palvelupiste Ruori, Haminan uimahallin kahvio ja Pyhtään kirjasto. Paperilomakkeen voi palauttaa palautuskirjekuorella tai Waltti-palvelupisteeseen. Myös valmiiksi maksettuja palautuskirjekuoria on saatavissa busseista sekä Waltti-palvelupisteistä.

Kyselyn vastaajien kesken arvotaan joukkoliikennelippuja. Arvonnassa on viisi kappaletta voittajan valinnan mukaan joko 30 päivän kausilippuja tai arvoa Waltti-kortille 50 eurolla sekä 10 kappaletta  Waltti-kertakortteja yhden vuorokauden vapaalla matkustusoikeudella Kotkan seudun paikallisliikenteessä.

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!