Nuorten parissa toimivat WALKERS-vapaaehtoiset koolla Kotkassa 9.-10.09.2022

Kuvituskuva

Yli 50 Walkers-vapaaehtoista eli waparia ympäri Suomea kokoontuu tulevan viikonvaihteen aikana Kotkaan joka vuotisille Waparipäiville. Perinteikkäät waparipäivät kokoavat vuosittain yhteen toimijoita 13 eri paikkakunnalta, jossa Walkers-toimintaa toteutetaan paikallisen taustayhteisön ja Aseman Lapset ry:n välisen yhteistoimintasopimuksen puitteissa. Kotkan toiminnasta vastaavat Kotkan kaupunginnuorisopalvelut yhteistyössä Kotka-Kymin seurakunnan kanssa. Vapaaehtoisia voi nähdä katukuvassa esimerkiksi tulevana lauantaina, kun he pääsevät paikallisten toimintavastaavien suunnittelemalle rastiradalle Kotkan keskustaan.

Kotkan Walkersilla on kunnia saada muut Walkersit ympäri Suomen vieraakseen ja näin ollen tehdä tutuksi kaunista kaupunkiamme ja sen monia mahdollisuuksia, Walkers Kotkan toimintavastaava Jenni Rahkonen kuvailee.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:n kehittämää ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Tänä aikana turvallisten aikuisten nuorille antama aika on arvokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Suhtaudummekin suurella kiitollisuudella jokaiseen tuntiin ja minuuttiin, joita vapaaehtoiset aikuiset ovat valmiita antamaan nuorillemme Walkers-toiminnan kautta, valtakunnallisen vapaaehtoistyön koordinaattori Miikka Kortelainen kiittelee.

Tiedotusvälineiden on mahdollista tulla tapaamaan osallistujia lauantaina 9.10. kello 13.00 Kotkan seurakuntakeskukselle.

Lisätietoja Walkers-toiminnasta www.walkers.fi

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!