Kotkansaaren koronatestauspiste muutti

Kotkansaaren näytteenot-topiste on muuttanut 26.5. Korkeavuorenkadulta osoitteeseen Keskuskatu 30. Piste sijaitsee vanhan sairaa-larakennuksen sisäpihalla. Näytteiden otosta vastaava Pihlajalinna informoi jo ai-kansa Kotkansaaren pisteelle varanneille asiasta erikseen. Uusi osoite päivittyy myöhemmin myös Oma-oloon. Tällä hetkellä sivusto viittaa vanhaan näytteenot-topisteen osoitteeseen.

Ennen koronavirustestiin hakeutumista, tee koronavirustaudin sähköinen oirearvio Omaolo-palvelussa tai oirekysely Koronabotti-palvelussa. Palvelusta saat lähetteen ja ohjeet koronavirustestiin hakeutumisesta. Omaolo- ja Koronabot-ti-palvelua voivat käyttää henkilöt, joilla on mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne). Palveluissa voi asioida myös lapsen puolesta (Omaolossa alle 15-vuotiaan ja Koro-nabotissa alle 16-vuotiaan lapsen).

Mikäli sähköisten palveluiden käyttö ei ole mahdollista, ota yhteyttä puhelimitse Päivystysapuun p. 116 117. Saat lähetteen ja ohjeet näytteenottoa varten. Koronavirustestiin mennään aina vain ajanvarauksella.

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!