Meripäivämuraalin maalaus alkoi maanantaina

Meripäivien 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toteutettavan meripäivämuraalin maalaustyöt käynnistyvät tänään maanantaina. Teos maalataan Kotkansaarelle Toivo Pekkasen koulun Kymenlaakson kadun puoleiseen päätyseinään. Muraalin maalaa Mimmit peinttaa -taidekollektiivin taiteilijat Poppamaija, Ruusa ja Viv Magia. Työryhmä on suunnitellut muraalin meripäiväkävijöiden muistojen pohjalta.

-Seuraamme innolla työn etenemistä ja odotamme malttamattomina muraalin valmistumista. Luonnokset nähtyämme olemme entistä vakuuttuneempia siitä, että tämä on hieno tapa juhlia 60 vuotiaita Meripäiviä ja kävijöiden meripäivämuistoja, iloitsee Meripäivien tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Meripäivämuraalin on tarkoitus valmistua tämän viikon kuluessa. Muraalia juhlitaan Meripäivillä, torstaina 28.7. klo 17.00 Toivo Pekkasen koululla järjestettävässä, muraalijuhlassa. Juhlan ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Muraali toteutetaan yhteistyössä Kotkan Meripäivien, Kymenlaakson Museon ja Mimmit peinttaa -taidekollektiivin kanssa. Projekti on saanut rahoitusta Taiteen edistämiskeskuksesta.

Mimmit peinttaa
Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!