Valosuunnittelun ja teatterivalaisun kurssi lauantaina 3.12. Kulttuuritalo Kyminsuussa

Kotkan Nuorisoteatteri järjestää Kotkan kaupungilta saadun tuen turvin teatterialan lyhytkoulutusta syyskauden aikana.

Syyskauden toinen kurssi on valosuunnittelun ja teatterivalaistuksen kurssi 3.12.2022 klo 12-17 Kulttuuritalo Kyminsuussa. Kurssilla tutustutaan teatterivalaisun perusteisiin ja valaisukaluston käyttöön. Kurssin tavoitteena on herätellä osallistujan omaa visuaalista luovuutta. Osallistujilta ei edellytetä kokemusta valosuunnittelusta tai valaistuskaluston käytöstä, vaan kurssille voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet alle 30-vuotiaat.

Kurssin ohjaajana toimii kotkalainen Tuomas Guseff, intohimoisella yli 10 vuoden teatterialan harrastuneisuudella sekä TV- ja elokuva-alan työkokemuksella varustettu esittävien taiteiden moniosaaja. Kurssille otetaan max 25 osallistujaa.

Osallistumismaksu on 10 €/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu ma 14.11. –  ke 30.11. välisenä aikana, laittamalla viesti numeroon: 040 762 6523. Viestiin tulee kirjoittaa kurssille osallistujan nimi ja ikä. Mikäli kurssille on tilaa, ilmoittautuja saa vastausviestillä ohjeet kurssimaksun maksamiseen. Kurssimaksu pitää oll maksettuna viimeistään 1.11. mennessä. Tämän jälkeen maksamaton kurssipaikka vapautuu varasijalla jonottavalle.

Oliko artikkelista hyötyä sinulle? Jaa se muille!